Hírek, érdekességek a WWE pankráció világából

WWE CIRCLE

Visszatérő szupersztárok

2016. május 11. - Attitudeman

seth.jpg

Vince McMahon a napokban bejelentette, hogy számos, az utóbbi időben sérülés miatt inaktív szupersztár fog visszatérni az elkövetkező hetekben.

A jelentések szerint az első visszatérő szupersztár nem más lesz, mint a mára már inkább hírhedt, mint híres John Cena lesz, aki az amerikai Memorial Day napján megrendezendő RAW adáson fog visszatérni az élő televíziós felvételre. A Memorial Day-re idén május 30. napján kerül sor. A tengerentúli ünnep a szolgálat során életüket vesztett amerikai katonák emlékéről szól, így stílszerű, hogy a tengerészgyalogos múlttal rendelkező Cena ezen a napon tér vissza. A hírek nem szólnak arról, hogy a Cenation vezetője mérkőzést is vív-e május 30-án, vagy csak promoval készül a felvételre.

Seth Rollins visszatérésére is hamarosan sor kerül. A generációjának talán legjobb pankrátora már várhatóan júniusban megjelenik a heti adásokon, ugyanis műtétre is szoruló térdsérülése már meggyógyult, azonban távolmaradására a Temple címet viselő WWE produkciós film forgatása adott okot.

Bray Wyatt visszatérésére az elkövetkező 30 napon belül lehet számítani a hírek szerint, azonban ez csak a tv felvételeken való részvételét jelenti, hátsérülése teljes gyógyulására még néhány hetet várni kell.

Sajnos Randy Orton a jelentések és nyilatkozatok szerint nem áll készen arra, hogy ismét aktív részese legyen a WWE életének, állapota az orvosok szerint sokkal rosszabb, mint az kezdetben várható volt. Felépülésére még hónapokat kell várni.

A bejegyzés trackback címe:

https://wwecircle.blog.hu/api/trackback/id/tr828707370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása