Hírek, érdekességek a WWE pankráció világából

WWE CIRCLE

Miért rúgták ki Damien Sandowt?

2016. május 12. - Attitudeman

sandow.jpg

Amint az sokak által ismeretes a múlt héten valóságos felmondási hullám söpört végig a WWE-n. A szervezet ugyanis kiadta az útját Wade Barrettnek, Cameronnak, Alex Riley-nek, Zeb Colter-nek, El Toritonak, Hornswogglenek és Santino Marellanak. Ugyanez a sors várt Damien Sandow-ra is, ami meglehetősen meglepte a rajongókat és a szakértőket egyaránt, ugyanis a WWE Universe szemében Sandow továbbra is töretlen népszerűségnek örvendett.

A WWE által közölt nyilatkozatok szerint Damien szélnek eresztésének semmi köze nincs a pankrátor ringbeli teljesítményéhez, és semmi olyan szabálysértést nem követett el, ami a kirúgását vonta volna maga után, viszont a szervezet jelenleg nagy volumenű átalakításokon megy keresztül, és a távlati terveikben Sandow karaktere már nem szerepelt.

A Miz korábbi dublőrét persze nem kell félteni, máris rengeteg független felkérést kapott, és az elkövetkező hetekben fel fog tűnni New Yorkban, New Jerseyben és Indianaban is különböző pankrációs eseményeken.

A bejegyzés trackback címe:

https://wwecircle.blog.hu/api/trackback/id/tr648709126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása