Hírek, érdekességek a WWE pankráció világából

WWE CIRCLE

Ryback hamarosan búcsúzik a WWE-től

2016. május 12. - Attitudeman

ryback-1413458334.jpgNéhány hete felröppent a hír, hogy a WWE és Ryback kapcsolata sem felhőtlen. A szupersztár egy hosszas twitter üzenetben ecsetelte, hogy nem elégedett a szervezet által oktrojált szerződési feltételekkel, legfőképpen azt kritizálta, hogy egy előre megírt műfajban a mérkőzések győztesei miért kapnak prémiumot az ellenfelük "legyőzéséért". Ryback már egy ideje nem szerepelt egyetlen televíziós felvételen vagy house show-n sem, viszont a WWE nem is mondott fel neki, ellentétben  több szupersztárral, akik a múlt hét óta nem tagjai a rosternek...

....Ennek az az oka, hogy Ryback szerződése a nyár végén lejár, és a WWE-nek jobban megéri, ha nem ereszti azonnal szélnek a Big Guy-t, ugyanis ez esetben a szupersztár nyárig tartó bérét jóval meghaladó kötbért kellene fizetnie. Ezért Ryback szerződése a nyár végéig ugyan életben marad, viszont a szupersztár semmilyen formában nem fog szorítóba lépni.

Mint kiderült Ryback több ponton is sérelmezte a WWE szerződési feltételeit, és szerződését csak úgy volt hajlandó meghosszabítani a szerződését, ha a World Wrestlin Entertainment garantálja, hogy a bére kiterjed a szállás és utazási költségekre is, továbbá a WWE a szerződés felmondása esetében is a teljes időszakra járó bérét kifizeti számára.

Külön érdekessége a dolognak, hogy Ryback twitter bejegyzésével ugyanezen fórumon Cameron is egyetértett, és ezzel ásta meg valójában a sírját, ugyanis a WWE ezután mondta föl a hölgy szerződését.

A bejegyzés trackback címe:

https://wwecircle.blog.hu/api/trackback/id/tr858711758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása